Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Australië

Weer South-Australia Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia Weer Azië Weer Azië Weer Tasmanien Weer Tasmanien Weer Azië Weer Azië Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Tasmanien Weer Victoria Weer South-Australia Weer Queensland Weer Western-Australia Weer New-South-Wales Weer Papoea-Nieuw-Guinea
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Broken_Hill tijdzone: Australia/Broken_Hill

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Adelaide/Intl, 18.02.2019

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De 's avonds verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ayers Rock/Australia, 18.02.2019


Weer in Carnarvon/Intl, 18.02.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Darwin/Intl, 18.02.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Meekatharra, 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Melbourne/Intl, 18.02.2019

Op maandag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Perth/Intl, 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit oostelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in Roebourne Aero, 18.02.2019

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag laat zich zien met zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Eerst waait er een zwakke noordelijke wind, 's avonds laat vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Sydney/Intl AWS, 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Thagomindah/Intl, 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 43 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Townsville/CIV, 18.02.2019

Op maandag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Weipa Amo, 18.02.2019

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.