Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Australië

Weer South-Australia Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia Weer Azië Weer Azië Weer Tasmanien Weer Tasmanien Weer Azië Weer Azië Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Tasmanien Weer Victoria Weer South-Australia Weer Queensland Weer Western-Australia Weer New-South-Wales Weer Papoea-Nieuw-Guinea
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Broken_Hill tijdzone: Australia/Broken_Hill

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Weer in Adelaide/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Ayers Rock/Australia, 27.04.2019


Weer in Carnarvon/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige oostenwind, die 's nachts in sterkte 2 afneemt en naar het zuiden draait.

Weer in Darwin/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Meekatharra, 27.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Melbourne/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Perth/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Roebourne Aero, 27.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde noordoostenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het oosten.

Weer in Sydney/Intl AWS, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Thagomindah/Intl, 27.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Townsville/CIV, 27.04.2019

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in Weipa Amo, 27.04.2019

Op zaterdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.