Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Zon

Zon Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Weer in Nabouwalu, 24.01.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Nausori, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.