Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Nabouwalu, 24.10.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nadi/Intl, 24.10.2019

Op donderdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 24.10.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vunisea, 24.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait matig uit het zuidoosten.