Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Stroming

Stroming Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Nabouwalu, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Nadi/Intl, 18.07.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 18.07.2019

Op donderdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet grijs, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.