Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Nabouwalu, 19.07.2018

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 19.07.2018

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 19.07.2018

Op donderdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vunisea, 19.07.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.