Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Nabouwalu, 19.12.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nadi/Intl, 19.12.2018

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 19.12.2018

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Vunisea, 19.12.2018

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.