Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Weer in Nabouwalu, 26.04.2018

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Nadi/Intl, 26.04.2018

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nausori, 26.04.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 26.04.2018

Op donderdag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.