Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Neerslag

Neerslag Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 21.02.2020

vrijdag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Christchurch, 21.02.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Wellington/Intl, 21.02.2020

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.