Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Zon

Zon Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 19.07.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Christchurch, 19.07.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Wellington/Intl, 19.07.2018

Na het overwegend heldere weer van de ochtend brengt de rest van de dag wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.