Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 26.04.2018

In de ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. De tweede helft van de dag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Christchurch, 26.04.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wellington/Intl, 26.04.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.