Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Argentinië

Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Uruguay Weer Bolivia Weer Brazilië Weer Paraguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Argentina/San_Luis tijdzone: America/Argentina/San_Luis

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Bariloche/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor zaterdag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Buenos Aires/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Comodoro Rivadavia/CIV, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Cordoba/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de namiddag steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in El Calafate Aero, 22.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in La Rioja ./CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mendoza/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht is er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Neuquen/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Paso de Los Libres/CIV, 22.09.2018

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Posadas ./CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rio Gallegos/CIV, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Salta/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Trelew/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Ushuaia/CIV, 22.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddags brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.