Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Argentinië

Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Uruguay Weer Bolivia Weer Brazilië Weer Paraguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Argentina/San_Luis tijdzone: America/Argentina/San_Luis

Zon

Zon Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Bariloche/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is het de hele dag door wisselend bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de nacht voor vrijdag gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Comodoro Rivadavia/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Cordoba/CIV, 19.07.2018

Op donderdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in El Calafate Aero, 19.07.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in La Rioja ./CIV, 19.07.2018

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich overwegend grijs, maar over het algemeen droog aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mendoza/CIV, 19.07.2018

Na het langere tijd bewolkt weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Neuquen/CIV, 19.07.2018

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Paso de Los Libres/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is het overwegend wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde noordoostenwind Hij neemt in de namiddag af, waait dan zwak en draait naar het zuidwesten.

Weer in Posadas ./CIV, 19.07.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rio Gallegos/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Salta/CIV, 19.07.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Trelew/CIV, 19.07.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Ushuaia/CIV, 19.07.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.