Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bolivia

Weer Brazilië Weer Brazilië Weer Argentinië Weer Chili Weer Peru Weer Paraguay Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap La Paz La PazLa Paz Santa Cruz Santa CruzSanta Cruz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/La_Paz tijdzone: America/La_Paz

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in La Paz/Alto, 19.11.2018

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Viru-Viru, 19.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds zwak.