Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Campo Grande, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Corumba/Intl, 26.01.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cuiaba/Intl, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 26.01.2021

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Londrina/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maraba, 26.01.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Porto Alegre/Intl, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Porto Velho/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Rio Branco, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Santarem/Intl, 26.01.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.