Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Zon

Zon Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brasilia/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Campo Grande, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Corumba/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 27.10.2020

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Fortaleza/Intl, 27.10.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Londrina/Intl, 27.10.2020

Na het wisselend bewolkt weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Maraba, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons grotendeels zonnig weer. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 27.10.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Porto Velho/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Recife/Intl, 27.10.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De nacht laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Rio Branco, 27.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten stormachtige noordenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het oosten.

Weer in Santarem/Intl, 27.10.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.