Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De avond laat zich zien met meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 12.12.2017

dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Campo Grande, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, in de middag zwak.

Weer in Corumba/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Cuiaba/Intl, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 12.12.2017

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Fortaleza/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Londrina/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maraba, 12.12.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Porto Velho/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Recife/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.

Weer in Rio Branco, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 12.12.2017

In de ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Santarem/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sao Paulo/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het overwegend bewolkt, maar meest droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.