Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 22.09.2018

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brasilia/Intl, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Campo Grande, 22.09.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Corumba/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Cuiaba/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 22.09.2018

Op zaterdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag is het de hele dag door vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Tijdens de late avond heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Maraba, 22.09.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 22.09.2018

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Porto Velho/Intl, 22.09.2018

Op zaterdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 22.09.2018

zaterdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind.

Weer in Rio Branco, 22.09.2018

Op zaterdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.09.2018

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De matige zuidenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Santarem/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Sao Paulo/Intl, 22.09.2018

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich afwisselend bewolkt en zonnig aan. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuiden.