Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 09.08.2020

Op zondag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Arica, 09.08.2020

Op zondagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig weer. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Concepcion, 09.08.2020

Op zondag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Iquique, 09.08.2020

Op zondag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet overwegend bewolkt, maar meest droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in La Serena, 09.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de latere ochtend heerst vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 09.08.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Punta Arenas, 09.08.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde noordenwind, die 's avonds naar het westen draait.

Weer in Quinta Normal, 09.08.2020

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Temuco, 09.08.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.