Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige zuidenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Arica, 26.10.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Concepcion, 26.10.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het deels bewolkt, deels ook zonnig. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Iquique, 26.10.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in La Serena, 26.10.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. 's Nachts gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Puerto Montt, 26.10.2020

Op maandag is het overwegend bewolkt met nu en dan lichte regen. In de komende nacht heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Punta Arenas, 26.10.2020

Op maandag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noorden-, later westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Quinta Normal, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Temuco, 26.10.2020

Op maandagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.