Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Arica, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Concepcion, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Iquique, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in La Serena, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de namiddag heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Punta Arenas, 24.02.2019

Op zondag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht is er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Quinta Normal, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.