Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Arica, 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Concepcion, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Iquique, 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in La Serena, 22.02.2018

In de ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Puerto Montt, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De middag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Punta Arenas, 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Quinta Normal, 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Temuco, 22.02.2018

Op donderdag is het bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.