Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Arica, 22.04.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Concepcion, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Iquique, 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in La Serena, 22.04.2021

Op donderdag is het zonnig of licht bewolkt. In de nacht voor vrijdag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Punta Arenas, 22.04.2021

Op donderdag is het overdag grijs, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Quinta Normal, 22.04.2021

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend verwachten we overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Temuco, 22.04.2021

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.