Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Zon

Zon Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Arica, 12.12.2017

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Concepcion, 12.12.2017

Op dinsdag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Iquique, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Serena, 12.12.2017

Na het bewolkt, maar grotendeels droog weer van de ochtend zet afwisselend bewolkt en zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Punta Arenas, 12.12.2017

Op dinsdag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's avonds laat matig.

Weer in Quinta Normal, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 12.12.2017

Op dinsdag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.