Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 23.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig weer. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Arica, 23.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in aanhoudend zonnig weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Concepcion, 23.05.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Iquique, 23.05.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in La Serena, 23.05.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Puerto Montt, 23.05.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Punta Arenas, 23.05.2018

Op dinsdag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de nacht voor woensdag heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Quinta Normal, 23.05.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 23.05.2018

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.