Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ecuador

Weer Peru Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guayaquil tijdzone: America/Guayaquil

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Guayaquil/CIV, 26.11.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Latacunga/CIV, 26.11.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Manta, 26.11.2020

Op woensdagochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Quito/Intl, 26.11.2020

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.