Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Paraguay

Weer Brazilië Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Asuncion Aeropuerto, 26.11.2020

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in Foz do Iguacu/Intl, 26.11.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Villarrica, 26.11.2020

Op donderdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.