Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 01.11.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit westelijke richtingen op.

Weer in Cuzco, 01.11.2020

Op zondag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Iquitos, 01.11.2020

Op zondag is het de hele dag door wisselend bewolkt. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 01.11.2020

zondag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 01.11.2020

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tarapoto, 01.11.2020

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Trujillo, 01.11.2020

Op zondag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.