Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 23.05.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cuzco, 23.05.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 23.05.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Lima/Callao/CIV, 23.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Pucallpa, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tarapoto, 23.05.2018

Op woensdagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Trujillo, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.