Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Cuzco, 24.02.2019

Op zondag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Iquitos, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lima/Callao/CIV, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich afwisselend zonnig en bewolkt aan. De nacht brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Pucallpa, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tarapoto, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Trujillo, 24.02.2019

Op zondag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.