Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Cuzco, 12.12.2017

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Iquitos, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 12.12.2017

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Pucallpa, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tarapoto, 12.12.2017

Op dinsdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Trujillo, 12.12.2017

Na het bewolkt, maar grotendeels droog weer van de ochtend zet afwisselend bewolkt en zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.