Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 22.02.2018

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Cuzco, 22.02.2018

Op donderdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag verwachten we overwegend zonnig weer. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 22.02.2018

donderdag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tarapoto, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Trujillo, 22.02.2018

Op donderdag is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.