Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Suriname

Weer Frans-Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Guyana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Paramaribo tijdzone: America/Paramaribo

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Johan A. Pengel, 05.12.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nickerie, 05.12.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Zorg En Hoop, 05.12.2020

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.