Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uruguay

Weer Argentinië Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Montevideo tijdzone: America/Montevideo

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Capitan Corbeta Intl., 26.11.2020

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Carrasco, 26.11.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Durazno, 26.11.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.