Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidoosten, in de middag uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ciudad Bolivar, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Merida, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.