Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 26.11.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 26.11.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 26.11.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 26.11.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 26.11.2020

In de ochtend is het eerst nog meestal zonnig. Vanaf de middag zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Porlamar, 26.11.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.