Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 22.08.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.08.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 22.08.2018

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ciudad Bolivar, 22.08.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Merida, 22.08.2018

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Porlamar, 22.08.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.