Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 25.04.2019

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 25.04.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 25.04.2019

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 25.04.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Merida, 25.04.2019

Op donderdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 25.04.2019

Op donderdag is het overwegend afwisselend bewolkt en zonnig. In de komende nacht heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.