Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 23.02.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.02.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts matig.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 23.02.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 23.02.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Merida, 23.02.2019

Op zaterdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Porlamar, 23.02.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.